Sisteme de supraveghere video HARDWARE BASED


Un DVR este construit special pentru inregistrare video. Aceste unitati sunt construite de la 0 pentru indeplinirea unei singure functii, inregistrarea video. Functioneaza pe baza unui soft intern, iar procesarea video este exclusiv indeplinita hardware.

Datorita acestui lucru calitatea vizionarii live precum si a inregistrarilor sunt deosebite. DVR-urile sunt disponibile in 2 versiuni diferite. Stilul vechi arata mai mult ca un VCR, dar are un harddisk pe care este facuta inregistrarea video. Pentru vizionarea unei inregistrari este un folosit un televizor obisnuit sau un monitor analog CCTV. Regula de baza a acestor unitati este ca cu cat au mai multe functii cu atat sunt mai greu de operat. De obicei ele se programeaza prin intermediul unei telecomenzi. Calitatea inregistrarilor video sunt apropiate sau mai bune decat a sistemelor de supraveghere video pc based.

SEO monitor Decoratiuni Valid XHTML 1.0 Transitional

FacebookTwitter

Setaco firma autorizata IGP,instalatii electrice si automatizari, sisteme supraveghere, sisteme securitate, sisteme de alarma, sisteme detectie incendiu, sisteme antiefractie, sisteme supraveghere video, sisteme de securitate.